Overdenking Overdenking
Iedere maand is er een overdenking, afwisselend verzorgd door ds. J.F. Mol en ds. G. Venhuizen.

Overdenking februari 2020 Overdenking februari 2020
Geloven
Beleidsmakers in de kerken maken zich zorgen over het teruglopend aantal kerkgangers. Kerkgebouwen zijn minimaal bezet en zijn daardoor niet meer rendabel.

Met de ogen van een manager wordt naar het “bedrijf kerk” gekeken. Logisch wanneer een organisatie in stand gehouden moet worden. Een organisatie kan niet van de wind leven.  Het gaat om cijfers!  Minder meelevende gemeenteleden zorgen voor minder inkomsten.

datum en tijdstip 01-03-2020 om 09.30
SOW-dienst