Overdenking Overdenking
Iedere maand is er een overdenking, afwisselend verzorgd door Ds. J.F. Mol, ds. G. Venhuizen en ds. E. van der Meulen.

Overdenking december 2019 Overdenking december 2019
OVERDENKING
Lezen: Matteüs 1:18-25
Jezus: God met ons
Wat mooi als er een geboortekaartje op de mat valt: een vader en een moeder die de naam van hun kindje bekendmaken. Bij de aankondiging van de geboorte van Jezus denken we vooral aan Maria, zijn moeder. Maar voor Jozef moet het een vreemde geschiedenis geweest zijn. Hij had er part noch deel aan en hij overweegt dan ook om in stilte Maria weg te sturen.
lees meer ยป

datum en tijdstip 15-12-2019 om 09.30 uur