Overdenking Overdenking
Iedere maand is er een overdenking, afwisselend verzorgd door ds. J.F. Mol en ds. G. Venhuizen.

Overdenking september 2020 Overdenking september 2020
“Het goede leven”
‘Meester, wat voor goeds moet ik doen om het eeuwige leven te verwerven?’
Matteüs 19: 16 (NBV)
Het thema van onze startzondag is “Het goede leven”. De ondertitel is “Groeien als een boom”. ( Heb ik hier niet opgeschreven) De ondertitel suggereert dat “goed” groei veronderstelt. De groei zullen we in de kerkdienst gelovig onderzoeken.
Ik wil mij in deze meditatie beperken tot “goed”. Wat betekent “het goede leven” voor u, voor jou, voor mij?
Wanneer ik een antwoord op deze vraag verwacht, dan zal ik verschillende omschrijvingen ontvangen. “Goed” kan door de één anders beleefd worden dan door een ander. “Goed” is subjectief.

datum en tijdstip 20-09-2020 om 09.30
Gez. Startzondag
Thema: “Het goede leven: groeien als een boom”.

datum en tijdstip 27-09-2020 om 09.30

Kledinginzameling Roemenië