Overdenking Overdenking

Iedere maand is er een overdenking, afwisselend verzorgd door Ds. J.F. Mol en ds. G. Venhuizen.

Overdenking februari 2019 Overdenking februari 2019

Toen ik in het verborgene gemaakt werd, kunstig geweven in de schoot van de aarde, was mijn wezen voor u geen geheim. Psalm 139:15
Kent u de afkorting ‘DVC’? Zo direct wist ik het niet maar toen ik de uitleg hoorde was het mij wel bekend: Dokkumer Vlaggen Centrale. Ik kwam het tegen in een krantenbericht, namelijk dat de ‘DVC’ bijna niet aan de vraag naar regenboogvlaggen kon voldoen. Een blik op de website van de DVC laat zien hoe groot de vraag naar deze vlag is.

lees meer ยป

datum en tijdstip 24-02-2019 om 09.30 uur