Overdenking juli 2019 Overdenking juli 2019
Lezen: Matteüs 28:16-20 Halen en brengen

Sinds kort fietst onze oudste zelfstandig naar het dorp (we wonen een stukje buiten de bebouwde kom). Dat biedt mogelijkheden voor mij als moeder! Hij vindt het geweldig om alleen naar de winkel te mogen. En zo kan ik hem makkelijk om een boodschap naar het dorp sturen: een vergeten dingetje of een ingrediënt voor het avondeten. Hij krijgt een opdracht mee en komt met die opdracht weer thuis. Hij haalt iets en brengt het me. Wanneer haal je iets en wanneer breng je iets?

Overdenking Overdenking
Iedere maand is er een overdenking, afwisselend verzorgd door Ds. J.F. Mol en ds. G. Venhuizen.

datum en tijdstip 25-08-2019 om 09.30 uur
Voorbereiding Heilig Avondmaal meer details

datum en tijdstip 25-08-2019 om 09.30 uur
Voorbereiding H. A. meer details