Kinderoppas

In principe is de kinderoppas voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar, want hierna volgt de Kindernevendienst. Elke week is er een ouder(s), die samen met een meisje(jongen kan ook), oppast en evt. nog een reserve bij veel kindertjes.

We hebben een box, voor kinderwagens is er plek, er zijn een paar loopauto`s en speelgoed afgestemd op de leeftijd van deze kinderen.

Mocht je als nieuwkomer gebruik willen maken van de oppas, meld je dan aan bij Jannie Noordenbos-Lindeboom (0512-844538), dan willen we je graag mee laten draaien in het rooster van de oppas.

SoW - Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 05-04-2020 om 09.30 uur
via Youtube meer details

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling