zo 20 sep 2020  om 09.30
Voorganger: Ds. Venhuizen
Organist: Riemke Dijkstra

Meedoen is samendoen!

Het thema van deze startzondag is: “Het goede leven: groeien als een boom”. In de dienst staan twee kale bomen, die vragen om blaadjes. Blaadjes met een verhaal. Twee bomen: De ene draagt positieve gevoelens/ervaringen. De andere negatieve gevoelens/ervaringen.

De startdienst is gevuld met verrassende activiteiten, die via een livestream rechtstreeks gezien en beleefd kan worden.

Collectes: Diaconie en Eigen Jeugdwerk
KND: 1 tm 8

Kledinginzameling Roemeniƫ
datum en tijdstip 05-12-2020 om 11.00 uur