WELKOM WELKOM
Welkom op de site van de Gereformeerde Kerk Nijega, Opeinde en De Tike en de Hervormde Gemeente van Opeinde, Nijega en De Tike.

U vindt op deze website informatie over de twee kerkelijke gemeenten in de dorpen Opeinde, Nijega en De Tike, nl. de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

BERICHT VAN DE HERVORMDE GEMEENTE BERICHT VAN DE HERVORMDE GEMEENTE
UPDATE december 2020:

Uit de kerkenraad

De kerkenraad heeft besloten om in ieder geval tot en met 17 januari 2021 weer over te gaan tot het vieren van ONLINE kerkdiensten.
De diensten van 31 december en 1 januari komen in zijn geheel te vervallen.

Intentieverklaring naar samen op weg Intentieverklaring naar samen op weg
Meer foto`s in het fotoalbum.

datum en tijdstip 24-01-2021 om 09.30

datum en tijdstip 31-01-2021 om 09.30

Kledinginzameling Roemeniƫ
datum en tijdstip 06-02-2021 om 11.00 uur