WELKOM WELKOM

Welkom op de site van de Gereformeerde Kerk Nijega, Opeinde en De Tike en de Hervormde Gemeente van Opeinde, Nijega en De Tike.

U vindt op deze website informatie over de twee kerkelijke gemeenten in de dorpen Opeinde, Nijega en De Tike, nl. de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Volkskerstzang Volkskerstzang

Intentieverklaring naar samen op weg Intentieverklaring naar samen op weg

Meer foto`s in het fotoalbum.

Kerkdienst Geref. Kerk Opeinde
datum en tijdstip 16-12-2018 om 09.30 uur
3e Adventszondag
koffiedrinken

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 16-12-2018 om 09.30 uur
3e Advent

Kerstviering Vrouwengroep Herv. Gem.
datum en tijdstip 17-12-2018 om 18.00 uur ??