WELKOM WELKOM
Welkom op de site van de Gereformeerde Kerk Nijega, Opeinde en De Tike en de Hervormde Gemeente van Opeinde, Nijega en De Tike.

U vindt op deze website informatie over de twee kerkelijke gemeenten in de dorpen Opeinde, Nijega en De Tike, nl. de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

BERICHT VAN DE HERVORMDE GEMEENTE BERICHT VAN DE HERVORMDE GEMEENTE
UPDATE 2 april 2020:
Uit diverse reacties horen we dat de dagelijkse mailberichten zeer gewaardeerd worden. Het is fijn om dit te horen.
Zondag 5 april is de gezamenlijke kerkdienst vanuit de Gereformeerde kerk te beluisteren via Kerkomroep.nl en te bekijken via onze website en via YouTube. Voorganger is ds. Mol en organist is Oebele Kooy.
Wij wensen u allen een gezegende dienst.

De kerkdiensten worden tot en met 1 juni via Kerkomroep.nl uitgezonden.

UPDATE 24 maart 2020:
I.v.m. nieuwe kabinetsmaatregelen worden er tot 1 juni geen kerkdiensten gehouden. Inmiddels ontvangen  de meeste gemeenteleden in deze tijd voor Pasen dagelijks een bericht per mail van onze predikant. Mocht u iemand kennen die deze mail nog niet ontvangt - of ontvangt u zelf nog geen berichten - dan kunt u dit doorgeven aan ds. Jurrien Mol.

Zondag 29 maart is er om 9.30 uur een uitzending via Kerkomroep.nl

UPDATE 18 maart 2020:
De dienst van zondag 5 april komt eveneens te vervallen op aanraden van de Protestantse Kerk en het advies van de classis Fryslân.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zullen er geen kerkdiensten worden gehouden tot 1 april. De geplande gemeenteavond op woensdag 18 maart komt eveneens te vervallen. De catechisanten zijn geïnformeerd dat hun bijeenkomsten niet doorgaan tot 1 april.
Wij houden u op de hoogte.

Intentieverklaring naar samen op weg Intentieverklaring naar samen op weg
Meer foto`s in het fotoalbum.

Kerkdienst Nijega
datum en tijdstip 07-06-2020 om 09.30
Online dienst
SOW-dienst