Beamteam

Er is diverse software beschikbaar om liederen en teksten op eenvoudige wijze in een presentatie te plaatsen. We willen er voor zorgen dat er niets tot nauwelijks iets overgetikt hoeft te worden.

Indien u handig met computers bent en u wilt meedoen in het beamteam, dan bent u van harte uitgenodigd. Neemt u hiervoor contact op met het beamteam.

DIT IS EEN TEST - Het beamteam rooster is hier te vinden (alleen toegankelijk voor beamteamleden) - DIT IS EEN TEST

SoW - Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 05-04-2020 om 09.30 uur
via Youtube meer details

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling