Evangelisatiecommissie

De gezamenlijke evangelisatiecommissie heeft de taak gekregen om onze gemeenten voor te gaan, en ook te stimuleren, in het uitdragen van het Evangelie van Jezus Christus als Redder en Koning van onze wereld aan randkerkelijken en niet-kerkelijken in onze eigen woon- en werkomgeving. De evangelisatie-commissie organiseert o.a.een "welkomstdienst" in het voorjaar, een "openluchtdienst" in juni, een "tentdienst" als afsluiting van de dorpsfeesten. Daarnaast verspreidt de evangelisatiecommissie de Elisabethbode bij buiten- en randkerkelijken en vakantiebijbelgidsen.

Contactpersonen
Voorzitter: Tjeerd Landman (0512-371680)
Rekeningnummer: NL79 RABO 0389 0625 29
Email: evangelisatie@pkn-not.nl

datum en tijdstip 20-09-2020 om 09.30
Gez. Startzondag
Thema: “Het goede leven: groeien als een boom”.

datum en tijdstip 27-09-2020 om 09.30

Kledinginzameling Roemeniƫ