Kindernevendienst

Iedere zondagmorgen is er kindernevendienst voor de kinderen van vier tot twaalf jaar.

Na het zingen van een kinderlied in de kerk gaan de kinderen naar hun eigen ruimte. Tijdens dit samenzijn wordt door de leiding gebruik gemaakt van de methode Vertel Het Maar.

In de kerk wordt ondertussen (meestal) hetzelfde rooster gevolgd, zodat de kinderen na afloop hetzelfde bijbelverhaal hebben gehoord (maar dan fijn op hun niveau) en de ouders en gemeente een bijbehorende verwerking hiervan kunnen bewonderen.

SoW - Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 05-04-2020 om 09.30 uur
via Youtube meer details

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling