Kindernevendienst

Iedere zondagmorgen is er kindernevendienst voor de kinderen van vier tot twaalf jaar.

Na het zingen van een kinderlied in de kerk gaan de kinderen naar hun eigen ruimte. Tijdens dit samenzijn wordt door de leiding gebruik gemaakt van de methode Vertel Het Maar.

In de kerk wordt ondertussen (meestal) hetzelfde rooster gevolgd, zodat de kinderen na afloop hetzelfde bijbelverhaal hebben gehoord (maar dan fijn op hun niveau) en de ouders en gemeente een bijbehorende verwerking hiervan kunnen bewonderen.

Kerkdienst Geref. Kerk Opeinde
datum en tijdstip 16-12-2018 om 09.30 uur
3e Adventszondag
koffiedrinken

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 16-12-2018 om 09.30 uur
3e Advent

Kerstviering Vrouwengroep Herv. Gem.
datum en tijdstip 17-12-2018 om 18.00 uur ??