Gereformeerde kerk Opeinde – Nijega – De Tike zoekt een predikant (m/v)

20 uur p/w (0,5 fte)

Onze gemeente (circa 600 leden) bestaat uit een mix van ouderen, jonge gezinnen en jeugd. Wij zijn sinds 3,5 jaar vacant en maken tijdelijk gebruik van de diensten van een parttime pastoraal werker en een parttime jeugdwerker. Wij zijn op zoek naar een predikant.

Wij zijn op zoek naar een predikant die:
  • 1 à 2 keer per maand voorgaat in de eredienst op zondagochtend en daar de Bijbelse boodschap kan verkondigen die voor iedere leeftijdsgroep begrijpelijk is;
  • Pastorale zorg gaat verlenen binnen de gemeente en de wijkteams hierin toerust;
  • Bij voorkeur wil wonen in de gemeente en hier ook midden in de samenleving wil staan en wonen. Een pastorie is hiervoor beschikbaar;
  • Graag samenwerkt met een grote groep vrijwilligers binnen de gemeente;
  • Jong van geest is en die tussen de mensen staat en toegankelijk is;
  • Rust en vertrouwen uitstraalt en overstroomt van de liefde van God en mensen;
  • Met bevoegdheid om Woord en sacramenten te bedienen.
Wij bieden:
  • Een betrokken gemeente met een actieve kern;
  • Circa 20 wijkmedewerkers die voor een groot deel het diaconaat en pastoraat in de gemeente verzorgen;
  • Samenwerking met een enthousiaste parttime jeugdwerker (met een tijdelijk dienstverband tot eind 2021).
Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie zie ook de profielschets of je neemt contact op met de voorzitter van onze beroepingscommissie dhr. Anne Brouwer via 06-20 36 88 61. Dan sturen we op verzoek een informatiepakket toe.
Herken je jezelf in de omschrijving, stuur dan per email je motivatie met curriculum vitae naar Pieter Veenstra, secretaris van de beroepingscommissie via wijberoepen@pkn-not.nl

Sollicitaties ontvangen wij graag uiterlijk op zaterdag 2 mei aanstaande. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 11 mei

Kerkdienst Nijega
datum en tijdstip 07-06-2020 om 09.30