Kerkelijk bureau Kerkelijk bureau
Blijf in contact met de kerk! Zo luidt sinds vele jaren het motto van de landelijke ledenadministratie van de kerk die ook door plaatselijke gemeenten is overgenomen.

Voor ons geldt dit ook natuurlijk. We horen graag van u als er wijzigingen zijn die betrekking hebben op de ledenadministratie.

De ledenadministratie wordt verzorgd door dhr. K. Kingma, 0512-371313.

SoW - Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 05-04-2020 om 09.30 uur
via Youtube meer details

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling