2e Advent, 10 december 2017

De Hebreeuwse letter bét in de schikking is iets schuin naar boven als symbool: ons meer tot God te richten en op het Licht, dat we dit ook laten schijnen in ons spirituele en aardse huis.
De rode doek is als een weg op de paarse ondergrond, de 2 amaryllissen ondersteboven in de bét als symbool, voor de oproep van Johannes, waarin hij de gangbare normen op z'n kop zet en ook ons oproept om ons leven te richten op het Licht.

In de woestijn
klinkt een stem
roept tot ons
maak de paden recht
dicht de kloven
maak kromme wegen recht.
Dan zal je zien
de Eeuwige
die redding brengt.

SoW - Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 05-04-2020 om 09.30 uur
via Youtube meer details

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling